Pravda bude niekde v strede - Hinková-Dibarborová, Andrea
Predaj domácich slovenských potravín. Definícia, čo sú slovenské potraviny. Zastúpenie domácej produkcie na trhu. Nízke ceny podporujú cudzie ekonomiky. Zvyšovanie množstva dovážaných potravín na pultoch predajní Slovenska. Rozhoduje zákazník.