Proces zjednocovania výberu daní, cla a poistných odvodov - Schultzová, Anna
Prvá fáza zjednocovacieho procesu (UNITAS I). Koncepcia reformy daňovej a colnej správy. Druhá fáza zjednocovacieho procesu (UNITAS II). Nejednotnosť názorov na realizáciu odvodov do zdravotnej poisťovne, resp. do sociálnej poisťovne.