Cesta k udržateľnej produkcii je nezvratná - Hinková-Dibarborová, Andrea
Vývoj hospodárstva v eurozóne. Demografické zmeny v Európe. Zmeny preferencií. Ekologická energia. Optimalizácia vo viacerých oblastiach.