Marketingové riadenie školy ako faktor úspechu - Repčíková, Saskia
Marketingové riadenie školy ako nástroj plnenia jej hlavného cieľa, vybudovať efektívne fungujúcu vzdelávaciu inštitúciu. Marketingové plány. Marketingový mix alebo 5P každej školy. Ilustračný príklad.