Medzinárodné porovnanie dlhodobej udržateľnosti dôchodkového systému - Sika, Peter, 1975-
Problematika dlhodobej udržateľnosti verejných financií. Schéma nového povinného dôchodkového systému po dôchodkovej reforme. Štátny priebežný dôchodkový systém. Dvojpilierový dôchodkový systém. Rozdelenie krajín EÚ do troch skupín z pohľadu rizika dlhodobej udržateľnosti verejných financií - krajiny s vysokým rizikom, krajiny so stredným rizikom a krajiny s nízkym rizikom. Roky 2006 až 2010 v duchu stabilizácie dôchodkového systému.