Dávka v hmotnej núdzi a jej príspevky - Hrašková, Dagmar
Dávka v hmotnej núdzi patrí občanovi na zabezpečenie základných životných podmienok, nenahrádza príjem z pracovnej činnosti. Posudzovanie hmotnej núdze. Výška dávky a príspevky. Jednorazová dávka v hmotnej núdzi. Zánik nároku na dávku.