Bezpečnosť a hygiena práce - Šukalová, Viera
Bezpečnosť pri práci má nielen sociálny, ale aj významný ekonomický aspekt, prispieva k zlepšovaniu organizácie, klímy na pracovisku a priamo vplýva na produktivitu práce. Riziková práca. Predpisy o bezpečnosti práce, kontroly. Hodnotenie zdravotných rizík.