Multimediální pomůcky pro výuku algoritmizace - Milková, Eva
Význam využitia multimediálnych aplikácií k predmetu algoritmy a dátové štruktúry, ktorý je zameraný na rozvoj algoritmického myslenia. Uplatnenie digitálnych vzdelávacích objektov pri príprave študijných materiálov.