Trh práce v SR v kontexte dopadov globálnej ekonomickej krízy - Rievajová, Eva
Charakteristika slovenského trhu práce. Ekonomická aktivita obyvateľstva SR. Miera ekonomickej aktivity v SR v rokoch 2001 - 2010. Miera zamestnanosti vo veku 15 - 64 rokov v rokoch 2001 - 2010. Porovnanie miery zamestnanosti vekovej skupiny 20 - 64 rokov v štátoch EÚ 27 a v SR. Faktory, ktoré negatívne ovplyvnili zamestnanosť v SR. Vývoj počtu nezamestnaných a dlhodobo nezamestnaných v rokoch 2001 - 2010. Dopady globálnej krízy na zamestnanosť.