Šetrenie na starostoch? Virtuálne úspory! - Krištofičová, Dagmar
Novela zákona o právnom postavení a platových pomeroch starostov obcí a primátorov miest. Námietky Združenia miest a obcí Slovenska. Suverenita územnej samosprávy vyplývajúca z Ústavy Slovenskej republiky i z Európskej charty miestnej samosprávy.