Ústretovosť obcí podporuje zber - Ciran, Martin
Rozhovor s Martinom Ciranom, generálnym riaditeľom Envidom-u, zo Združenia výrobcov elektrospotrebičov pre recykláciu. Zber a recyklácia elektroodpadu v obciach a mestách. Spolupráca so Zmos-om. Ochrana životného prostredia.