Ako správne delegovať - Rolková, Monika
Správne delegovanie úloh, postup delegovania. Čo je vhodné delegovať, čo nedelegovať. Bariéry v delegovaní. Delegovanie smerom nahor. Splnomocňovanie zamestnancov.