Tendencie vývoja sociálnej ochrany v Európskej únii - Repková, Denisa, 1983-
Teoretické prístupy k sociálnej ochrane a jej financovaniu. Odvodové financovanie. Daňové financovanie. Súkromné financovanie. Súčasný stav a tendencie vývoja sociálnej ochrany v Európskej únii. Európsky systém integrovanej štatistiky sociálnej ochrany. Výdavky na sociálnu ochranu v Európskej únii. Príjmy sociálnej ochrany v Európskej únii.