Aktívna politika trhu práce ako zložka flexiistoty - Přívara, Andrej, 1983-
Aktívna politika trhu práce - politika zahŕňajúca opatrenia, ktoré majú uľahčiť opätovný návrat do zamestnania. Aktívna politika trhu práce vo vybraných krajinách Európskej únie: v Rakúsku, Francúzsku, Veľkej Británii a Španielsku.