S fondom alebo bez? - Hudec, Marián
Súčasné fungovanie zberu separovaného odpadu v mestách a obciach. Iniciovanie vzniku priamej finančnej podpory separovného zberu odpadov. Recyklačný fond a eurofondy. Slovenské priemyselné združenie pre obaly a životné prostredie (SLICPEN).