Rozvoj a podpora iniciatív sociálnej ekonomiky vo Francúzsku - Pongráczová, Eva, 1971-
Sociálna ekonomika v európskom kontexte. Miera akceptácie koncepcie sociálnej ekonomiky v jednotlivých krajinách. Modely sociálnych podnikov. Subjekty sociálnej ekonomiky vo Francúzsku. Podiel sociálnej ekonomiky na zamestnanosti v regiónoch Francúzska.