Line routing algorithm - Cenek, Juraj
Návrh vedenia trasy liniek vo verejnej doprave. Použitie nového heuristického algoritmu pre vytvorenie siete regionálnych liniek. Testovanie algoritmu v Žilinskom a Nitrianskom kraji. Plánovanie dopravy.