Účtovanie a vykazovanie o zásobách (IAS 2) - Tumpach, Miloš, 1970-
Pri účtovaní a vykazovaní zásob podľa medzinárodných štandardov sa uplatňuje v prvom rade štandard IAS 2, pričom v porovnaní so slovenským účtovníctvom neexistujú rozdiely ani tak v oblasti účtovania (nadobudnutia zásob, ich vyskladnenia), ako skôr ich oceňovania.