Program podpory zdravia znevýhodnených komunít na Slovensku 2007 - 2015 - Palovičová, Barbora
Program podpory zdravia znevýhodnených komunít na Slovensku 2007 - 2015 s cieľom riešiť potreby Rómov a iných znevýhodnených skupín. Cieľ, zameranie a priebeh tohto programu zameraného na zlepšenie integrácie rómskej populácie v SR.