Ochrana spotrebiteľa vo vzťahu k subjektom pôsobiacim na kapitálovom trhu Spotrebiteľská politika EÚ a SR - Baňárová, Ľubica
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Nekalé praktiky na kapitálovom trhu vo vzťahu k spotrebiteľovi. Neetické chovanie a neštandardné situácie. Churning. Switching. Nedostatočné informovanie zákazníka o stimuloch. Klamlivá reklama.