Časový harmonogram pre schvaľovanie noviel štandardov IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Na marcovom zasadnutí Rady pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) schválili členovia rady zmeny harmonogramu pre vydanie viacerých novelizácií existujúcich štandardov. V schválenej verzii je časový harmonogram noviel existujúcich štandardov, ktoré majú byť publikované v roku 2007, v nasledujúcej podobe: