Odhad velikosti operačních ztrát v příštím období - Kliment, Jiří
Problematika odhadu operačných strát v budúcom období. Využitie odhadu v systéme identifikácie merania a riadenia operačného rizika. Použitie štandardného regresného modelu. Odhad minimálnych a maximálnych strát v sledovanom období.