Spotřební chování v lázeňském cestovním ruchu České republiky Vyhodnocení výzkumného projektu IP 200040 - Mlejnková, Lena
Analýza vývoja potrieb a spotrebného správania v oblasti kúpeľných služieb. Pojmy kúpele, kúpeľníctvo procedúry a wellness resp. beauty.