Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii 2007 - Sirůček, Pavel
Informácia o nositeľoch Nobelovej ceny z roku 2007 Leonid Hurwiczovi, Eric Stark Maskinovi a Roger Bruce Myersonovi za vybudovanie základov teórie vytvárania mechanizmov.