Nové interpretácie IFRIC schválené IASB - Tumpach, Miloš, 1970-
Na svojom júnovom zasadnutí schválila IASB jednomyseľne dve nové interpretácie: interpretáciu IFRIC 13 o vernostných programoch pre zákazníkov a interpretáciu o limitoch (pri vykazovaní) aktív plynúcich z definovaných požitkov, požiadavkách na minimálne financovanie a ich interakcia (zatiaľ bez pridelenia čísla).