Skúsenosti "na predaj" - Brezáni, Peter
V roku 2000 sa Slovensko stalo členom OECD, v roku 2004 členom EÚ. Transformácia a reformy na Slovensku umožnili zaradiť sa medzi "vyspelé" štáty ekonomicky i politicky, ktoré poskytujú rozvojovú pomoc iným. Krajiny, kde SR prispievala odovzdávaním skúseností. Zameranie oficiálnej rozvojovej pomoci SR v roku 2004-2009.