Využití (mobile) BI v bankovnictví - Mizera, Jiří
Nástroje BI a zdroje analytických informácií DWH (data warehouse) alebo ODS (operational data store). Mobilné BI aplikácie a ich použitie v SW typoch. Bankové pobočky a nové aplikácie s využitím HW v infraštruktúre IT.