Predloha novely štandardu IAS 31 - Tumpach, Miloš, 1970-
Začiatkom septembra 2007 vydala Rada pre medzinárodné účtovné štandardy predlohu (ED9) novely štandardu IAS 31. Predloha (ED9) novely štandardu IAS 31 sa zoberá otázkou vykazovania z účasti na spoločných aktívach, spoločných prevádzkach resp. spoločných podnikoch (konzorciách).