Performance management jako klíčová součást BI - Janata, Pavel
Performance management (PM) predstavuje najviac rozvíjajúcu sa oblasť Business intelligence (BI). Zahŕňa procesy metodiky a technológie v riadení výkonnosti bánk. Rozdelenie performance managementu do piatich základných oblastí.