Účtovanie a vykazovanie odložených daní podľa medzinárodného štandardu IAS 12 - Tumpach, Miloš, 1970-
Uplatnenie štandardu IAS 12 je z hľadiska medzinárodných štandardov povinné pre všetky účtovné jednotky ktoré zostavujú účtovnú závierku podľa IFRS.