Platební produkty přinášejí něco navíc - Lang, Brian
Súčasný trend a potreby spotrebiteľov v oblasti platobných kariet. Využívanie platobných kariet špecificky zameraných na produkty vyhovujúce požiadavkám klientov. Multifunkčné karty pre verejnosť a bezkontaktné platobné karty.