Srovnání volatility akciových indexů PX a FTSE 100 - Borovička, Adam
Pojem volatilita. Modelovanie akciových indexov PX a FTSE. Burzový trh v Prahe a v Londýne. Burza cenných papierov Praha. London Stock Exchange.