Nositel Nobelovy ceny za ekonomii 2008 - Sirůček, Pavel
Informácia o nositeľovi Nobelovej ceny z roku 2008 Paul Robin Krugmanovi za prínos v analýze obchodných zákonitostí a lokalizácie ekonomických aktivít.