DSM tool UML .FRI in educational process - Bača, Tomáš
Základné princípy DSM (Domain specific modelling). Abstrakcia, metamodeling. Princípy DSM v praxi. DSM pomôcka UML .FRI. UML .FRI bola vyvinutá na Žilinskej univerzite ako časť subjektu nazvaného Projekt. UML .FRI vo vzdelávacom procese.