Model of management in the transport firm - Hittmár, Štefan
Všeobecne o riadení v doprave. Riadenie dopravy ako služba. Súčasný model riadenia dopravy. Riadenie dopravy ako veda a umenie v riadení. Definícia a vysvetlenie pojmu manažment v doprave.