Towards global innovation management - Matuska, Ewa
Výzvy pre budúcnosť - základy pre globálne riadenie inovácií. Nová európska stratégia ako inovačná stratégia. Trendy zmien v oblasti práce. Viacej inovačné - veľké alebo malé podniky? Idea modelu otvorenej inovácie ako príklad riadenia globálnej inovácie.