Koučing ako efektívny nástroj v personálnom manažmente - Fabianová, Jana
Podpora profesijného a osobného rastu zamestnancov kaučovaním. Porovnanie koučovania s tradičnými formami podpory profesijného rastu, ako je vzdelávanie, tréningy a osobnostný rozvoj.