Sociálna kvalita verzus kvalita života - Antalová, Mária, 1952-
Teoretický prístup k sociálnej kvalite. Faktory sociálnej kvality. Metodologický prístup k sociálnej kvalite. Prehľad parciálnych indikátorov sociálnej kvality. Základné dimenzie kvality života. Metodologický prístup ku kvalite života. Sociálna kvalita verzus kvalita života.