Penzijní systémy v pohybu - Machala, Karel
Rozdielne pravidlá dôchodkových systémov v Európskej únii. Zmeny v dôchodkových systémoch a reakcie na demografický vývoj. Dôchodkové piliere a dôchodkové fondy. Vek odchodu do dôchodku v Európe.