Význam interakcie cieľov hospodárskej a sociálnej politiky - Blašková, Mária
Ciele hospodárskej politiky. Hierarchia cieľov hospodárskej politiky. Tradičné ciele hospodárskej politiky. Ciele sociálnej politiky. Interakcia cieľov hospodárskej a sociálnej politiky.