Teórie začleňovania minorít do spoločnosti - Balážová, Zuzana
Pohľadu integrácie na minority v komparácii s imigrantmi vo vybraných krajinách sveta. Integračné politiky jednotlivých krajín sú premietané do integrácie rómskeho etnika a v možnostiach začlenenia minority do spoločnosti procesom socializácie.