Štatistika úrovne informačnej bezpečnosti v Slovenskej republike - Sedlák, Vladimír
Systém riadenia informačnej bezpečnosti je komplexný systém jej riadenia podľa modelu, ktorý poskytuje slovenská technická norma STN ISO/IEC 27001. Pprezentácia procesného prístupu v posudzovaní informačných systémov so zreteľom na ochranu osobných dát, bezpečnostné zásady, organizačné postupy, interné procesy a metodológie. Výsledkom je prehľad štatisticky spracovaných analýz úrovne ochrany informácií z hľadiska personálnej bezpečnosti v Slovenskej republike.