Milan Ježovica: Slovenský príbeh je inšpiráciou - Balážová, Daniela
O Slovensku sa v zahraničí začalo hovoriť ako o vzore pre iné krajiny. O skúsenosti Slovenska majú záujem krajiny, ktoré sú na podobnej ceste reforiem ako kedysi Slovensko. Sami o ne žiadajú, chcú sa inšpirovať a v mnohých prípadoch kopírovať. Rozhovor so štátnym tajomníkom Ministerstva zahraničných vecí SR.