Gruzínsko: Samosprávy sa učia fungovať vo vlastnej réžii - Lászlóová, Klaudia
O pomoci Slovenska pri školení finančných úradníkov miestnych samospráv v Gruzínsku. Transparentnosť a zákon o slobodnom prístupe k informáciám ako jeden z nástrojov boja proti korupcii sú aj v Gruzínsku témou dňa.