Keď krízovú pomoc brzdia úrady - Vaculčiaková, Magdaléna
Následky zemetrasenia na Haiti v januári 2010 vyvolali aj v ľuďoch na Slovensku vlnu solidarity. Materálna pomoc zo Slovenska. Humanitárna pomoc zo SR v roku 2010. Projekty humanitárnej a posthumanitárnej pomoci SlovakAid v roku 2010.