Vítězem je ten, kdo umí správně vyhodnotit kvalitní data - Soukup, Radek
Nová stratégia pri získavaní klientov. Analýza informácií o klientovi, ktorá bude rozhodovať o poskytovaní úverových produktov. Identifikácia dlžníkov z insolvenčného registra. Úveroví analytici a nástroje Credit Bureau skóre.