Vybrané problémy ekvivalencie slovensko-francúzskeho umeleckého prekladu - Melušová, Elena, 1953-
Niektoré zvláštnosti slovensko-francúzskej ekvivalencie prekladu. Konkrétne príklady z práce študentov, ktoré podporujú teórie o potrebných kompetenciách prekladateľa.