Výzvy akčného plánu EÚ pre energetickú bezpečnosť a solidárnosť - Budai, Andrej
Bezpečnosť a solidarita ako základné faktory pre efektívnu energetickú politiku. Ciele energetickej politiky Európskej únie. Ruská federácia ako hlavný strategický partner. Závislosť krajín EÚ na dovoze ropy.