Udržateľnosť verejných financií v krajinách EÚ ako nevyhnutný predpoklad východiska z krízy - Gonda, Vladimír
Deficit verejných financií v krajinách Európskej únie počas krízy. Dlhová kríza v Grécku. Európsky nástroj finančnej stabilizácie. Dohľad nad finančným trhom. Európsky výbor pre systémové riziká. Nový medzinárodný súbor pravidiel Bazilej III. Myšlienka dane na finančné operácie.