Possibility of applying artificial intelligence in terms of intelligent transport systems - Lendel, Viliam
Význam umelej inteligencie v inteligentných dopravných systémoch. Využitie techník umelej inteligencie v cestnej doprave, v inteligentných navigačných systémoch, v elektronických platbách, pri riadení dopravy, v informačných systémoch pre cestujúcich a v iných oblastiach dopravy. Zlepšenie bezpečnosti a účinnosti v doprave využitím inteligentných dopravných systémov.